Gör din egen beautykalender – fylld av smink

Gör din egen beautykalender – fylld av smink

Makeup Mekka lanserar en DIY-julkalender som är fylld av produkter i full size. Pyssla, klistra och sätt din egen touch på den – perfekt både att ge bort i present eller behålla själv.
Makeup Tutorial Snow White
Slå på ljud

Det norska sminkmärket Makeup Mekka lanserades nyligen i Sverige. I vårat grannland är det redan ett av de större budgetmärkena, och nu hoppas man på samma succé även i Sverige.

Makeup Mekka lanserar julkalender

Nyligen släppte de en julkalender fylld av produkter i full size. Den innehåller allt från borstar och hårspännen till paletter och läpprodukter.

”Makeup Mekka – Julkalendern fullproppad av full size-produkter! 24 fantastiska produkter i full size! Årets julkalender är en bra mix av både nyheter och bästsäljande produkter inom smink och tillbehör.” skriver de på sin hemsida.

Påsar och klistermärken följer med när du köper julkalendern.

Till skillnad från många andra beautykalandrar så paketerar du här alla produkter själv. När du beställer kalendern får du nämligen med påsar i roséguld samt massa klistermärken. På så sätt kan du göra din egen beautykalender på det sättet du tycker är allra finast.

”Detta är en julkalender som du kan sätta din egen touch på, använd de fina påsarna i roséguld som följer med, leta fram saker du redan har hemma och packa in julkalendern precis som du vill. Kanske har du lust att lägga till något extra? En liten lapp med en personlig hälsning blir garanterat uppskattad”, skriver Makeup Mekka.

Med Makeup Mekka kan du skapa en beautykalender med din egen personliga touch på. Kanske blir den härligt rosa och glittrig?

Julkalendern kostar 599 kronor och passar perfekt att ge bort i present – eller att behålla själv för en riktigt härlig december.

Här kan du beställa den.

Veganskt smink som inte är testat på djur

Alla produkter från Makeup Mekka är helt veganska och heller inte testade på djur. Anledningen till att de kan hålla ner sina kostnader såpass mycket är att deras produkter kommer direkt från de stora fabrikerna och inte har massa mellanhänder inblandade.

Foto: Makeup Mekka, TT

LÄS MER:

Adventskalendrar med smink och skönhet 2020

Nu lanseras Vänner-julkalendern – här kan du köpa den

Vi öppnar 5 av årets bästa beautykalendrar – spoilervarning!