Hudvård till män present

Populär hudvård till män – perfekt som present till pojkvän, pappa och bror

Ge honom fantastisk hud i present genom nya hudvårdsprodukter. Vi har samlat populär hudvård till män med allt från presentkit till dagkräm – till din pappa, bror och pojkvän

Hudvård är alltid en bra present att ge bort till någon du tycker om, då det inte alltid är något som man unnar sig själv. Här hittar du allt från presentkit till dagkräm och produkter som piggar upp huden – till männen i ditt liv!

hudvård till män

Ge bort hudvård i present till någon du tycker om!

Hudvårs till män att ge bort i present:

Här hittar du allt från presentkit med komplett hudvård till dagkrämer och rakkit för en återfuktad och pigg hy.

hudvård clinique

Click to add image caption

Clinique For Men har ett perfekt kit med produkter som rengör porerna, naturligt kol lyfter ut föroreningar, lugnande lödder och en face scrub. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

biotherm hudvård

Biotherm Aquapower Cream är en dagkräm som passar alla åldrar och hudtyper med alger som återfuktar på djupet. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Click to add image caption

hudvård män clarins

Clarins Men set med en snygg blå necessär av 100 procent återvunnen plast. Den innehåll Super Moisture Balm, Exfoliating Cleanser, Shampoo & Shower och Shave Ease Oil. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män jorgobe

En djuprengörande Peel Off Mask från Jorgobé för att minska och förebygga porer. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män biotherm

Click to add image caption

Biotherm Total Recharge Cream är en produkt som motverkar synliga tecken på trötthet hos män. Den innehåller pepparmyntsvatten, spirulinaextrakt, koffein och c-vitaminderivat för en uppfriskande effekt. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män bulldog

Ett kit från Bulldog med en snygg necessär som innehåller Original Moisturiser, Original Face Wash och Original Shower. Tre produkter för varje mans dagliga hudvårdsrutin. Se mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män kiehls

Kiehl's Facial Fuel Richly Hydrating är en fuktgivande ansiktskräm för män som reducerar rynkor och gör huden mer spänstig. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män house 99

Ett kit från House 99 med en dagkräm som återfuktar på djupet, en kroppstvål och en ansiktstvätt som svalkar huden. Se mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

rakkit vali

Ett rakkit från Váli designad för att kunna skära av de allra grövsta hårstrån utan smärta eller irritation. Med en rakhyvel, pensel, lödder och after shave. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män babor

En dagkräm och ögonkräm i ett från Babor anpassad för manlig hy som återfuktar huden på djupet. Multifunktionell produkt för både ansikte och ögon som minimerar framträdandet av stora porer och ger en matt finish. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

hudvård män shiseido

Shiseido For Men Moisturizing Emulsion är en lätt emulsion som snabbt absorberas av huden och ger maximal återfuktning och komfort som gör huden mjuk och len. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

LÄS MER:

Populära primers – från budget till lyx

Populära produkterna som ger lyster till ett glåmigt vinteransikte

10 populära brun utan sol-produkter för ansiktet

Titta på fler klipp från FRIDA: