Så gör du Sarah Jessica Parkers fantastiska flätfrisyr

Så gör du Sarah Jessica Parkers fantastiska flätfrisyr

På röda mattan inför Golden Globe-galan slåss stjärnorna om att sticka ut mest. Men kanske var det Sarah Jessica Parkers frisyr som vann – och är den egentligen en hyllning till Carrie Fisher?

När Sarah Jessica Parker klev ut på röda mattan under gårdagens Golden Globe-gala var det i en spektakulär flätkreation. Väl där fick hon frågan från NBC-programledaren Natalie Morales om den inte var en blinkning i den nyligen bortgångne Carrie Fisher:

Läs också: 7 tillfällen som bevisar vilken feministikon Carrie Fisher var

– Det var inte meningen men kanske låg det i mitt undermedvetna. Det finns en bild på min mamma när hon gifter sig och då har hon den här frisyren, så jag nämnde det för Serge Normant som fixar mitt hår. Och fastän vi kanske inte tänkte på det så blev det en liten blinkning till den oerhört storslagna personen (Carrie Fisher, reds. anm.), svarade hon då, uppger Popsugar.

Även Meryl Streep passade på att avsluta sitt tacktal med en hyllning till sin vän Carrie:

– Som min vän, den kära bortgånga prinsessan Leia, sa till mig en gång – ta ditt krossade hjärta och gör konst av det. Tack.

Vill du själv lyckas med Sarah Jessica Parkers halo-frisyr kan du följa guiden nedan. Denna är visserligen inte för fiskbensflätor men går såklart att anpassa till vad just du vill ha.

Läs mer:
Se Meryl Streeps power-tal som hyllar mångfald och ger en känga till Trump
Golden Globe 2017: Looksen du inte vill missa
Här är svenska storstjärnorna som spelar på Coachella

Bildkälla: IBL