Annons
4 fantastiska konståkningsnummer som kommer göra dig pepp på OS
 

4 fantastiska konståkningsnummer som kommer göra dig pepp på OS

Det är vackert, elegant och innehåller fantastiska dräkter. Konståkning är OS kanske mest tacksamma sport för tv-tittande. Baaam har samlat fyra konståkningsnummer som kommer göra dig taggad.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Just nu pågår OS i Pyeongchang, Sydkorea, och även den mest motsträviga kan snegla på tv-sändningarna med ishockey, skidåkning och alla andra vintersporter. OS är även ett tillfälle då man påminns om de mindre sporterna som ofta glöms bort – curling, bob och inte minst konståkning får äntligen lite uppmärksamhet. Just konståkning, och kanske specifikt isdans, är för många extra roligt att kolla på. Kombinationen av eleganta rörelser, musiken och de fantastiska dräkterna gör det tacksamt för tv-tittande i timtal och ända sedan musik med sång blev tillåtet är fler nummer lite lättare att ta till sig för oss mindre insatta.

Annons

Baaam har samlat fyra fantastiska konståkningsnummer i syfte att göra dig ännu mer pepp på OS!Tessa Virtue & Scott Moir – Moulin Rogue
Kanadensiska Tessa Virtue and Scott Moir åker till musik från ”Moulin Rogue” och kommer köra samma nummer under OS. Var extra uppmärksam runt 2:25 – då gör de ett extra sexigt lyft.


Maia & Alex Shibutani – Fix You
De amerikanska syskonen Maia och Alex Shibutani tävlade 2016 till Coldplays klassiska låt ”Fix You”. Det hela blir extra magiskt ungefär tre minuter in när musiken får upp fart och konståkarna går in i perfekt synkroniserade piruetter.


Patrick Chan – Halleluljah
Kanadensiska Patrick Chan vann två silvermedaljer vid OS i Sochi. I det här numret tävlar han till Jeff Buckleys ”Halleluljah” och elegansen kommer få dig att rysa.


Tessa Virtue & Scott Moir – Perfect
Japp, Tessa och Scott igen. De är mästare inom isdans och gör även detta nummer till Ed Sheerans ”Perfect” helt perfekt. Nämnde jag att de är ihop?

Foto: IBL

 


 
 


Annons