Annons
 

5 hösthattar

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Höstens hattar har en gubbigare form och med en maskulin touch. Vilken är din favorit från höstens visningar? Här kommer min lista. Missa inte min blogg om väskor, vintage och annat inom mode här!

Annons

/hulda

Burberry 12238

1) Burberry Prorsum. Fantastiskt hatt på alla sätt i sann ”nybyggaranda”. Älskar kombination med den cirkelformade halsduken och kavajen. En klar vinnare. 

Chanel 13153

2) Chanel. Skiljer sig något från den övriga listan då den är feminin och i ett genialt stickat utförande. Helheten är också magisk med spetskragen som ser tecknad ut, make-up och inte minst för den gröna färgen.  

Marc 11593

3) Marc by Marc Jacobs. Här ett lysande hatt-styling-exempel med feminin klänning i kombination med maskulin hatt. Snyggt!

Westwood 110128

4) Vivienne Westwood. Det där med att se stylish ut på huvudet när det är kallt är inte det lättaste. Det här alternativet med den här skinnhatten (som ser varm ut) gillar jag även om det kanske plattar till och en och annan frisyr. Särskilt i kombination med den melerade halsduken som virats utanpå det långa håret. Har själv inhandlat en liknande hatt i New York som snart åker på. 

Vaudelet 13161

5) Nicolas Vaudelet. Kanske inte någon ”kommersiell hit” med vit filthatt och troligtvis görs sig den här bäst som den är, på catwalken.Tycker trots detta ändå mycket om den här bilden och stylingen med den vinröda sidenscarfen under som får sticka fram bak. Inspirerande!