Annons
 

5 snygga sätt att styla din klänning på i höst

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Sommarklänningen med mönster eller i tunt material får gärna hänga med i höst också. Bara du stylar den på rätt sätt för att inte frysa eller tappa trendfokus! Här kommer fem inspirerande stylingvarianter, hämtade från moderedaktörer och andra fashionistas som besökt modeveckorna i Paris och Milano.

Annons

Svart kavaj

1. Addera: Svart kavaj, mörka ben och kul accessoarer. Har du en mönstrad eller färgglad sommarklänning blir det svarta fint som kontrast och för att dämpa det somriga och glättiga. Välj kvinnliga och chica accessoarer som djurmönstrade väskor eller kuvertväskor och en mönstrad scarf.

M päls

2. Addera: Päls. Ett enkelt sätt att få höstkänsla av en mönstrad sommarklänning. I början av hösten kan det vara fint med en längre pälsväst (fuskvarianter finns i de flesta kedjorna nu).

Leggings

3. Addera: Färgglada strumpbyxor och snygga skor. En basic T-shirtklänning (som den till vänster) får ett helt nytt liv med crazy strympbyxor och chica skor. Miniklänningen går att bära i höst om du har vita strumpbyxor och fin jacka till. Snyggt även med vita handskar!

M skinnjacka

4. Addera: Skinnjacka. Blommiga och mönstrade klänningar i tunna chiffongmaterial blir jättefina ihop med en tuffare bikerjacka.

M stickat

5. Addera: Något stickat. En kofta eller kortare jacka i stickat material blir mysig till sommarklänningen. Välj gärna stövlar om kläningen är kort.

Foto: Antoni Ruiz Aragó