Annons
 

Årets Chicaste Gäst 2015: Evelina Nässén

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Evelina Nässén vann ett presentkort hos Rut & Circle.

Evelina Nässén vann ett presentkort hos Rut & Circle.

Torsdag 3 september gick Baaam-galan av stapeln på Berns i Stockholm och förutom de sedan tidigare framröstade vinnarna utsedde vi Årets Chicaste Gäst under kvällen. Vinnaren av ett presentkort på 10 000 kr hos Rut & Circle blev:

Annons

Årets Chicaste Gäst 2015: Evelina Nässén.
Ålder: 22.
Bor: Täby.
Familj: Den bästa!
Yrke: Stylist och DJ.

Grattis till vinsten! Vad hade du på dig på galan?
– Svarta lackpumps från Acne, klänning som jag hittade i en 10 kronors låda på loppis i Paris och en hatt designad av min tidigare mentor och nära vän, modisten Malinda Damgaard.

Vad ska du köpa för vinstpengarna?
– Det skulle vara kul att för en gångs skull införskaffa snygga basplagg. Har en tendens att bete mig som en konstsamlare när jag shoppar kläder snarare än att köpa det jag faktiskt behöver.

Du är inte rädd att ta ut svängarna. Hur har du blivit så modemodig?
– Jag har just nu som regel att jag tar på mig precis det som jag känner för att ha på mig. Det viktigaste är att man själv känner sig bekväm i vad man har på sig och jag har även ett gäng extremt fina och inspirerande vänner som alltid får en att vilja vara sig själv till 100%.

Hur brukar du klä dig till vardags/fest?
– Jag kan lägga ner enorma mängder tid på att se ut precis så som jag tänkt mig när Jag ska ut på fest. Det är alltid så kul att få bjuda på det där lilla extra, speciellt när jag arbetar som DJ och är ute hela tiden. Det slutar oftast med att jag slänger på nån cool hatt och experimenterar med nån extravagant sminkning med överflöd av glitter. Till vardags har jag en tendens att inte lägga ner mer än 20 minuter men när jag ska ut kan det ta upp till 3 timmar!

Evelina Nässén arbetar som DJ.

Evelina Nässén arbetar som DJ.

Vad är ditt bästa stylingtips?
– Med ett bra självförtroende så kan man se ut som sju svåra år och ändå se ursnygg ut. Så länge man själv tycker att man är snygg! Däremot så kan jag tipsa om att det är så värt att lära sig måla med flytande eyeliner ordentligt, det finns inget snyggare än en perfekt svart eyeliner.

Har du några favoritbutiker-/märken?
– Ja! Det finns inget bättre än att få gå omkring till de olika vintage/second hand butiker som ligger runt Östermalmstorg i Stockholm. Där kan man fynda kläder från alla de franska modehusen men även svenska designers och hitta plagg som sticker ut från allt annat inte bara genom designen men även kvalitetsmässigt. Det är även ett drömskt budgetalternativ för den som inte har råd att köpa allt för dyra märkeskläder men som ändå vill se dyr ut! Favoriten är Studio Vintage som ligger på Grev Turegatan.

Har du något drömköp?
– Ett par skor från Noritaka Tatehana eller ett stycke bärbar papperskonst från min absoluta favorit Bea Szenfeld.

Hur blir du chic på ett kick? Dvs om du ska på fest och bara har fem minuter på dig.
– Jag brukar alltid göra en stram knut i håret. Sen har jag också ibland lagt upp en slinga i luggen på nått snyggt sätt, det går så snabbt och man ser extremt fixad ut! Man kan ju göra det till en grej att inte ha smink på sig, men har man snyggt hår så ser man ALLTID fixad för fest ut.

Mer från Baaam-galan:
Vimmel från röda mattan
Mingel från festen på Berns
Prisutdelningen och vinnarna
Ellen Bergström om sin outfit: ”Jag gillar att balla ur lite”
Tack till våra fantastiska sponsorer!

Evelina Nässén.

Årets Chicaste Gäst Evelina Nässén på Baaam-galan 2015.

Årets Chicaste Gäst Evelina Nässén på Baaam-galan 2015.

Evelina Nässén gillar annorlunda hattar,

Evelina Nässén gillar annorlunda hattar,

Av: Rose-Marie Söderlund