Annons
 

Beach 2015, dag 1: Så blir du redo för stranden på 14 dagar

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Candice Swanepoel för Victoria's Secret swimwear.

Candice Swanepoel för Victoria’s Secret swimwear.

Äntligen har värmen kommit och det är hög tid att göra sig redo för stranden. Den snabba vägen till Beach 2015 är:

1. Ha en kropp.
2. Ta på dig en bikini.
3. Gå till stranden.

Svårare än så behöver det inte vara. Vill du lägga ner lite mer tid på att bli strandredo (upp till 14 dagar), läs vår dagliga guide här på baaam.se. Let’s go!

Annons

Innan du börjar: Spegel-check.

Efter att ha skyddat kroppen i lager av varma plagg i åtta månader ska vi nu plötsligt exponeras för både sol och granskande blickar. Men de mest kritiska blickarna är ofta våra egna. Hur står det egentligen till med din kroppsuppfattning? Kan det vara så att du missar de fina detaljerna som alla andra ser? Ta fram en helfigursspegel och byt om till den bikini du har hemma. Titta på dig själv noga och rada upp de saker du gillar. Det är ofta lättare att haka upp sig på skavanker som bilringar, olika stora bröst, gropiga lår, platt rumpa och gråblek hud. Men lek med tanken att du ger dig själv komplimanger, vad skulle du säga då? Det är dessa saker du ska framhäva på Beach 2015. Som reality check rekommenderas en tur till närmaste badhus. Snegla på hur andra kvinnor ser ut – ingen är den andra lik, eller hur? Och det är ju så fantastiskt.

Dag 1: Sätt ett konkret mål.

Vad är målet för dig, med Beach 2015? Gå ner två, tre kilo? Gå upp lika mycket? Få definierade muskler? Bättre hållning? Göra entré solbränd med släta ben och nymålade tånaglar? Hitta en snygg bikini? Skaffa en snygg solbränna – allt annat kvittar? Skriv ner vad som är dina mål och var realistisk. Håll daglig koll här på baaam.se och se vad du är nyfiken på att göra.

Klicka här för alla publicerade inlägg av 14-dagarsplanen. Gilla även vår sida på Facebook för att inte missa något!