Annons
 

Calvin Klein slopar sin ikoniska logga – så ser den nya ut

Raf Simons tog nyligen över som chefsdesigner för Calvin Klein. Han passar samtidigt på att byta ut märkets ikoniska logga till en ny variant.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Läs mer: Vänta inte in våren – här är 9 blommiga klänningar att ha nu

Calvin Kleins logotyp har gjort storstilad comeback de senaste åren. Flera kända namn som Kendall Jenner och Justin Bieber har gjort reklam för märket och i och med den rådande logotrenden har modehuset seglat upp i topp bland varumärken som vi helst skyltar med. Men nu byter Calvin Klein ut loggan som pryder bland annat deras populära underkläder.

Annons

För några dagar sedan presenterade Calvin Klein själva sin nya logga på Instagram. ”En återgång av själva grundkänslan”, skriver modehuset i texten och förklarar att art directorn Peter Saville ligger bakom förnyelsen. Huruvida den nya loggan kommer att användas på märkets ikoniska plagg är ännu oklart.

calvin klein underkläder ny logga
Det är oklart om modehusets klassiska plagg kommer att förnyas med den nya loggan.

Raf Simons tog över som chefsdesigner på Calvin Klein i slutet av sommaren 2016 och presenterade sin första kollektion för modehuset i januari.

Läs mer om mode
12 snygga och bekväma underkläder (ja, de finns!)
Vårmode till budgetpris – 18 snygga plagg under 500 kronor
Trendigaste Girl power-tröjorna till budgetpris

Foto: Calvin Klein