Annons
 

BAAAMs modechef Hulda: ”De var bäst klädda på Guldknappen”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
huldautser

Hulda utser sina favoriter från Guldknappen.

Det är inte bara designers som tävlar på Guldknappen-galan, på röda mattan tävlar gästerna om att bli kvällens bäst klädda. Baaams modechef Hulda Andersson listar sina personliga favoriter bland galans moderiktiga gäster.

Annons
lindasundblad

Linda Sundblad.

Linda Sundblad: ”Alltid personlig och kreativ i sina klädval. Älskar jumpsuiten som också tar upp två av hösten och vinterns trender. Paljetter och guld! Mitt i prick!” Hennes jumpsuit kommer från I started something I couldn’t finish.

marinakereklidou

Marina Kereklidou.

Marina Kereklidou: ”Underbar färg, underbar stil, vackra skor men å andra sidan har hon någonsin haft en dålig kläddag?”

emiliadeporet

Emilia de Poret.

Emilia de Poret: ”Vågar verkligen ta ut svängarna och gör det alltid med klass och trendig fingertoppskänsla in i minsta detalj. Älskar den strama frisyren till klänningen. Högsta poäng!”

Lisa Corneliusson & Columbine Smille

Lisa Corneliusson & Columbine Smille.

Lisa Corneliusson och Columbine Smille: ”Trendrätt, inspirerande och väldigt snyggt. Båda klädda i plagg från hetaste designerduon just nu Natalia Altewai och Randa Saome som står bakom märket Altewai.Samone (jag skulle beskriva det som high-tech-Marni på svenska) som hypats om möjligt ännu hårdare efter vår/sommarkollektionen som visades på modeveckan”

fridafahrman

Frida Fahrman.

Frida Fahrman: ”Kvällens snyggaste glamour-look stod Frida för med smaragdgrön fantastisk klänning (en av mina absoluta favoritfärger till hösten!). En fin look som andas klassisk filmstjärna från trettiotalets Hollywood. Pricken över i var de vackra örhängena”

gabyborglund

Gaby Borglund.

Gaby Borglund: ”För att hon alltid strålar och fyller en viktig plats i det annars så ofta svartklädda mode-Sverige. Färgstark, modig och alltid glamourös”

Och så här klädde sig Baaam på röda mattan:

charlotta_flinkenberg

Baaams Charlotta Flinkenberg & Shatilla Holm.

hulda

Carolina Engman & Baaams Hulda Andersson.

Foto: All Over Press, Stella Pictures, Stureplan.se