Annons
 

BAAAMs nya modebloggare Rebecca Fredriksson: ”Jag älskar färger och mönster”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Baaams nya färgstarka modebloggare Rebecca Fredriksson.

Baaams nya färgstarka modebloggare Rebecca Fredriksson.

Färgstarka modebloggaren Rebecca Fredriksson, 23, är det senaste tillskottet här på baaam.se. Förutom att blogga kommer hon även att skriva mode- och shoppingnyheter. Rebecca älskar mode och har bland annat varit stilreporter för Way Out West och konferencier åt Lars Wallin. Hon har även varit en av aspiranterna i Modekollo.

Annons

Välkommen Rebecca! Hur känns det att börja blogga/jobba för Baaam?
– Tack så mycket! Det känns fantastiskt roligt att numera vara en i Baaam-teamet. Jag tycker att hemsidan är så fin och proffsig. Det ska även bli väldigt roligt och spännande med relanseringen av tidningen. Åh jag är så pepp för detta. Nu kör vi!

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?
– I min blogg kommer det bli en hel del mode, då jag älskar mode och driver en modeblogg. Jag kommer bjuda på de senaste trenderna, min stil, grymma shoppingtips blandat med lite vardagssnack. Kanske även lite inredning, då jag tycker det är förbaskat roligt.

 Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?
– Hm… Jag kommer faktiskt inte på något, haha!

Rebecca Fredriksson gillar att bära hatt och älskar läppstift.

Rebecca Fredriksson gillar att bära hatt och älskar läppstift.

Hur skulle du beskriva din stil?
– Jag skulle nog säga färgstark, blandad, trendig och unik. Min stil varierar en hel del, och jag kan bära allt från helsvart till det färggladaste, feminint, maskulint, sött, sportig och tufft. Gillar att blanda de olika, men göra det till min grej. Jag älskar färger och mönster. Jag är väldigt trendig, och hakar gärna på en trend om den faller mig i smaken. Skulle dock aldrig bära något bara för det är trendigt, jag måste känna mig snygga och bekväm i det. Annars går det bort!

 Har du några favoritmärken/designers?
– Ja, det har jag absolut. Favoriterna är Chanel, Céline, och Acne. Dock äger jag inte så mycket därifrån, utan kör mest på budget. Jag blandar budget med second hand fast på ett intressant sätt.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?
– Eftersom jag älskar färger och mönster så kan jag ibland få för mig att köpa lite väl ”konstiga” kläder som sedan bara ligger. Ibland är jag för snabb i mina köp, tänker mest ”oh, vad snygg”, inte vad jag ska ha den till eller hur mycket jag egentligen kommer använda det. Då blir det visst liggandes… Bästa köpen är nog mina jackor. Jag gillar att kunna variera och tycker jackorna gör så mycket. Känns som jag inte kan få nog av jackor! Har en hel del bomberjackor, jeansjackor, mönstrade jackor och skinnjackor. Omöjligt att kunna välja ett plagg.

Hur blir du chic på ett kick?
– Genom att bära läppstift i alla dess färger. Jag älskar läppstift, gärna i starka färger. De har jag alltid liggandes i väskan, ett par röda läppar och jag är chic på ett kick.

 Till Rebecca Fredrikssons blogg >>

Baaams nya modebloggare Rebecca Fredriksson.

Baaams nya modebloggare Rebecca Fredriksson.

Av: Rose-Marie Söderlund