Annons
 

Hannah och Amanda lämnar Perfect Day – det här är deras nya jobb

Efter flera poddar, produktioner, kläder och kosttillskott lämnar grundarna Amanda Schulman och Hannah Widell Perfect Day Media.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Efter kritikstormen – nu anmäls Hannah och Amanda

Hannah Widell och Amanda Schulman driver produktionsbolaget Perfect Day Media och har expanderat sitt imperium till att innefatta kläder, frisörsalonger och nu senast ett omdebatterat kosttillskott.

Annons

I dag rapporterar Breakit att duon lämnar det operativa arbetet i företaget för att fokusera på klädmärket Daisy Grace.

”Amanda och jag är helhjärtade entreprenörer, så det är med stor entusiasm vi, tillsammans med den ledningsgrupp vi stolt presenterar idag, ska bygga detta livsstilsuniversum”, säger Hannah Widell.

Daisy Grace kommer bestå av tre enheter: en e-butik, en digital plattform med video och poddar och tre livsstilssalonger i Stockholm. Hannah Widell blir vd på Daisy Grace och Amanda Schulman tar rollen som kreativ chef. Ny vd på Perfect Day blir Felicia Lagerwall som tidigare har varit försäljningschef på företaget.

I samband med skiftet öppnar Daisy Grace sin första fysiska butik i Corinne and Friends lokaler i Sturegallerien i Stockholm. Förutom att göra olika skönhetsbehandlingar kommer man kunna prova och köpa plagg från märket som tidigare bara funnits att köpa online.

Trots de nya uppdragen kommer både Hannah och Amanda att sitta kvar i styrelsen för Perfect Day.

Foto: IBL