Annons
 

Har du Sveriges vackraste händer?

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Sveriges-vackraste-hander

Alla händer är vackra på sitt sätt. Oavsett om de är långa, korta, knubbiga, smala, rynkiga, släta, ljusa, mörka, grova eller späda så finns det något som gör just dina händer vackra. Tävlingen Sveriges Vackraste Händer är en hyllning till detta fantastiska redskap!

Annons

– Vi vill uppmärksamma svenska folket på att alla händer är vackra på många olika sätt och att det är viktigt att ta hand om och vårda dem. Händerna spelar en central roll i våra liv och berättar en historia om vad vi varit med om, de speglar vår personlighet såväl i det yttre som i handslaget, säger Anna Stinger, Head of Marketing på Restylane, som anordnar tävlingen.

Nu finns möjligheten att visa upp dina egna, fantastiska händer för svenska folket. Skicka in en bild på dina händer och berätta vad som gör dem speciella och vackra. Kanske blir det du som vinner titeln Sveriges Vackraste Händer.

Tävla här!

Tävlingen är öppen mellan 14 april och 7 juni 2010. En jury väljer sedan ut fem finalister. Den lyckliga vinnaren får förutom den ärofyllda titeln även ett presentkort på rofyllda Yasuragi Hasseludden i Stockholm med övernattning för två personer inklusive ett antal behandlingar.

Läs även: Vårens trendigaste lack.

Vårens främsta lack är lerigt brunt och kommer från Chanel.

Av: Rose-Marie Söderlund