Annons
 

High Fashion hos Tshirt Store

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
"High Fashion Street" Tee från Tshirt Store.

"High Fashion Street" Tee från Tshirt Store.

Den nya kollektionen ”High Fashion Street Tee” (HFST) från Tshirt Store hämtar influenser från hela världens streetmode. Nya samarbeten med intressanta personer kommer att introduceras fyra gånger om året.

Annons

Initiativtagare till kollektionen är den unga designern André Lorenz Stock, som även kommer att fungera som kreativ chef i framtiden. Han släppte nyligen sin tredje kollektion med det egna T-shirtmärket Black Book (kolla in webbshoppen!). André inspireras av modeindustrins kommersialism och hans design likar omslag och annonser från modetidningar.

– Jag har alltid skapat och i modebranschen får man vara med att skapa världsbilden på mindre och på större skalor beroende på hur långt man når med sina kreationer. T-shirts var det enda jag kunde göra själv när jag inte hade råd att producera i fabrik i början. Jag fick idén om att trycka ett påhittat tidningsomslag när jag trillade över en gammal Vogue från 60-talet. Då tänkte jag att det skulle vara snyggt på en T-shirt och efter det började jag hitta på egna omslag, berättar André.

Andrés kollektion för Tshirt Store är unisex och lanserades i slutet på mars.

Pris: 399 kr.

Läs även: Dressmann i samarbete med Rolling Stones.

[nggallery id=526]

Av: Rose-Marie Söderlund