Annons

Måns Zelmerlöw gör TV bara för män

 

”Ja visst är det dags att vi ger männen mer uppmärksamhet”

Mums-Måns startar ett nytt TV-program – för män. För det är ju en självklarhet att männen behöver mer uppmärksamhet år 2016! Tack för att du tog tag i problemet Måns.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Jag skrattade rakt ut när jag läste detta. Trodde på riktigt att det var ett skämt men tyvärr var så inte fallet. Det klart att Måns Zelmerlöw ska synas ännu mer i svensk TV. Låt mig förklara det absurda för er.

Programmet har fått ett namn som varken går att tyda eller uttala utan att ta till Google. Namnet ”Chevaleresk” ska dock, enligt min efterforskning, betyda något i stil med ”Artig” eller ”Kavaljermässig”. Med ämnen som stil, jakt och spel på agendan låter detta som taget direkt ur tidiga 1900-talets överklass. SNARK!

Annons

Nej, jag är inte man och tillhör då inte heller målgruppen men intresserar detta verkligen moderna män? Det är i så fall inte konstigt att jag inte förstår mig på dem eftersom jag då måste missuppfattat dagens män totalt!

Programmet är inspelat hemma hos Måns själv med ”riktiga män” som gäster. Dock finns det publik i kulisserna som minglar runt. Sen avslutas hela programmet med en fest. Så generöst av honom att bjuda in ett gäng till sitt hem för att prata om dittan och dattan och sedan festa loss! Vad gör dom på denna fest tro? Ser framför mig hur männen dricker dyr whiskey och röker cigarr framför brasan medan kvinnorna står framför och åmar sig i takt till en knastrande grammofonspelare. För det ska ju, enligt Måns själv, tydligt synas att det faktiskt finns kvinnor på plats under programmet. Vad nu de har där och göra när det så tydligt är ett program enbart för män?

Ja ni hör ju hur pass bra idé jag tycker detta är. NOT!

För det första: Har svenska folket inte redan fått nog av Måns? För det andra: Har Måns inte fått nog av rampljusen själv utan känner att en egen TV-show är på sin plats? Som dessutom kretsar kring honom till största del. Förlåt, kring honom och hans bäste vän. Som tydligen ”är expert på allt”.

Nej du Mums-Måns, nu ångrar jag att jag swipeade höger när jag hittade dig under ditt alias på Tinder.

Läs även: 
Måns Zelmerlöw näckar för välgörenhet (mums mums)
Här är hashtaggen som bevisar att feminism verkligen behövs
Spoilervarning! Är det här Bachelor-Sebastians nya kärlek?

Bild: IBL