Annons
 

JSFN nominerade till Global Fashion Awards

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Ellos märke JSFN är nominerade till Global Fashion Awards.

Ellos varumärke JSFN är med sin höst-/vinterkollektion 2009/2010 nominerade till det prestigefulla, internationella modepriset Global Fashion Awards. Prisutdelningen går av stapeln på Waldorf Astoria i New York den 10 november.

Annons

– Vi är oerhört stolta över JSFNs nominering i Global Fashion Awards. JSFN är ett spännande och vitalt varumärke som verkligen har hittat rätt i sin målgrupp. Jag ser nomineringen som resultatet av hårt arbete av ett kreativt och ambitiöst team som tagit JSFN till en ny högre nivå, säger Eric Dubois, VD Redcats Nordic.

Kollektionen byggde på trenderna Skandinavisk minimalism och The Great Outdoors.

Kollektionen, som byggde på de två huvudsakliga trenderna ”Skandinavisk mimimalism” och ”The Great Outdoors”,  är designad av Maria Wahlgren och nominerad i kategorin ”Emerging retailer/designer”.

– Jag tror att JSFN ligger helt rätt i tiden. JSFN är ett starkt skandinaviskt varumärke som erbjuder hög modegrad till bra priser. Det attraherar kvinnor som vill ha mycket mode för pengarna och som gillar att klä sig personligt och med mycket attityd, säger Maria Wahlgren.

JSFN-Maria-Wahlgren

Av: Rose-Marie Söderlund