Annons
 

Kändistjejernas 5 stöveltrender

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Bild 5

Hösten är här och kändistjejerna på Hollywood och New Yorks gator  har börjat använda stövlar att matcha sina höstlooks med. Här kommer ett urval av fem snygga vardagsoutfits med stövlar just nu.

Missa inte min blogg här!

Annons

1) Jessica Alba. Klart snyggast i sina shorts, vinröd långkofta och vinröda mockastövlar. Observera de svarta strumporna som går ovanför stövlarna och ger ett mer klätt intryck.

2) Cat Deeley. En snygg höstrockig look med vad som ser ut som en cashmeretröja, slitna jeans, skinnjacka och grå korta mockastövlar med nitdetaljer. Nitarna fortsätter vi att se mer av framöver fast jag trodde att de skulle få vila ett tag. Cat är stilsäker och har ofta en skön stil.

3) Maggie Gyllenhaal. Maggie kör en avslappnad vardagslook med kofta, sjal, kjol och stövel i ridstövelmodell. 

4) Rachel Bilson. Kör en snygg stil med ledigare sidenblus, rak boyfriendkavaj, stuprörsjeans och beigegrå stövlar. Det här är en stil som jag skulle kunna se vår Lisen i .

5) Penelope Cruz. En enkel jeansoutfit med höstens hetaste stövlar -overknee stöveln eller som vi brukar säga här på Baaam när den är ännu högre i Prada-stil: ”Stay-up stöveln”. Ett bra sätt att kombinera overkneestöveln är en mer vardaglig stil med jeans så inte stöveln gör att stilen blir för vulgo och för mycket ”Pretty Woman”.