20 bra saker att ge bort i 30-årspresent

Vad kan man ge bort till någon som fyller 30 år? Det finns massor av bra saker och upplevelser som passar de allra flesta. Här listar vi 20 riktigt bra saker att ge bort i present!

Det är inte alltid lätt att hitta rätt present. När någon dessutom fyller jämnt vill många ge något extra. Men, nu kan du sluta leta för vi har scannat nätet och hittat massor av bra tips på saker som de allra flesta verkligen vill ha i present.

20 bra saker att ge bort i 30-årspresent

1. En designklassiker från Skultuna. Ljusstaken Liljan är av Ivar Ålenius Björk togs fram för världsutställningen i New York 1939. Alltid en uppskattad present. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

2. Ett silverhalsband med fredssymbol av Efva Attling. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

3. Vasen Omaggio från Khäler Design har blivit en riktig modern klassiker som passar bra in i allas hem. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

4. Vacker kruka av mässing och stål, designad av Anja Pauser för Klong. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

5. En resväska, som den här från Epic, är alltid en uppskattad present av den som saknar en. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

6. Ett riktigt fint och skönt påslakan-set är en bra present. Det här kommer från H&M Home och gjort av tvättat linne. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl)

7. Riedel gör vinglas av högsta kvalitet, som det här för riesling och zinfandel. En perfekt present för den som är intresserad av vin eller bara är på jakt efter riktigt fina vinglas. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

8. Och på tal om vin, varför inte ge bort en låda med nya viner för födelsedagsbarnet att testa. Vinoteket har många olika lådor att välja mellan, så det är lätt att hitta en som passar. Här kan du beställa dem (reklamlänk från Adtraction)

9. Att få sätta sig ner och läsa ett riktigt bra magasin anser många är höjden av lyxig egentid. Ge bort en prenumeration i present, just nu har Aller Media ett erbjudande på valfritt magasin för endast 99 kronor. Här kan du köpa det

10. Till bra viner är det alltid bra med en snygg karaff, som den här från Georg Jensen. En karaff både luftar vinet och är vackert att servera det ur. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

11. Det är alltid kul att få något gott. Känner du någon som gillar lakrits är till exempel Lakrids by Bülow en perfekt present. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

12. Vem älskar inte när det luktar gott i hemmet? Det här doftljuset från Molton Brown doftar underbart av apelsin och bergamott. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

13. Varför inte ge bort ett tv-abonnemang? Ge någon du tycker om fri tillgång till massor utav bra serier och dokumentärer. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

14. Se din hemstad från en luftballong! Ge bort en upplevelse man aldrig glömmer hos Ica Upplevelser. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från Adtraction)

15. Ge bort era bästa minnen. Skapa en fotobok hos Smartphoto med utvalda bilder från till exempel de bästa upplevelserna ni har tillsammans. Här kan du göra din bok (reklamlänk från Adtraction)

16. Ge bort en parfymprenumeration! Känner du någon som älskar dofter, överraska hen med Sniph där man får dofter hemskickade i brevlådan, varje månad. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl)

17. Tänk att få checka in på Yasuragi, utanför Stockholm, över helgen och njuta av deras spa. En present vem som helst skulle bli väldigt glad för. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från CJ)

18. Ge bort en lyxig box full med beauty! Som den här från Sephora, full med härliga produkter för hela kroppen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

 

19. Den perfekta presenten för alla litteraturälskare! Här samlas fyra noveller skrivna av Sveriges största författare. Selma Lagerlöf, Karin Boye, Hjalmar Söderbergs och August Strindberg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler)

20. Om du av någon anledning inte kan vara på plats och fira är ett blombud alltid uppskattat. Interfloras florister gör magiskt vackra buketter. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER:

Selam Fessahaye släpper festkollektion med Ellos

Mycket tid hemma? 11 roliga sexleksaker att fördriva tiden med