Artikeln innehåller reklamlänkar
Tre olika sexleksaker för klitoris.

Dildon är död – här är 6 sexleksaker för din klitoris

Glöm gamla penisattrapper – nu är det tryck- och ljudvågor som gäller! Baaam listar sex revolutionerande vibratorer och sexleksaker för din klitoris – som garanterar orgasm!

De senaste åren har dildons roll börjat spelas ut. Fler och fler kvinnor har börjat ta ansvar för sin orgasm, och de flesta kräver mer än det gamla in-ut-ligget utan kärlek till klitoris. Och det är väl på tiden så säg, eftersom så få som 18 procent av alla kvinnor uppnår orgasm genom penetrationssex.

Enligt samma undersökning, utförd på 3 000 svenska kvinnor, svarade 70 procent att de behöver någon form av stimulering av klitoris för att kunna komma. Och visst har det funnits vibratorer för ändamålet tidigare – men på senare tid har tekniken verkligen revolutionerat den kvinnliga orgasmen.

Läs också: Satisfyer släpper adventskalender – här kan du köpa den

Tryck- och ljudvågor är nya grejen

Bland de senaste årens stora snackisar kring sexleksaker har nya tekniker som tryck- och ljudvågor varit i fokus. Ett exempel på det är den mest googlade sexleksaken, Womanizern (läs vår recension av den här), som ska ge en sugande känsla.

En snarlik klitorisstimulator är Sona som ger samma slags vibrationer som när man står riktigt nära en högtalare på en konsert – fast mer intensivt. I den här varianten behöver man alltså inte ens nudda klittan för att få effekt! Och det har vi ljudvågor att tacka för.

I den här artikeln har vi samlat några klitorisstimulerare utöver det vanliga – med olika tekniker och fördelar – för det är vi fan värda!

Sex sexleksaker för din klitoris

– som garanterar orgasm!

Womanizer

Extremt populära Womanizer har omtalats i såväl poddar som i Facebookgrupper, familjelivsforum och runt middagsbord de senaste åren – och anledningen är helt enkelt för att den levererar. Stimuleringen uppstår genom tryckvågor och ger en sugande känsla – som riktigt bra oralsex – genom mjuka pulserande massagevågor.

Sexleksaken Womanizer med sugmunstycke för klitoris.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Womanizer här. (länk till Lyko)

Sona

Sona är en klitorismasserare som fungerar genom något så ovanligt som ljudvågor. Du vet känslan när du står nära en högtalare på en konsert och det vibrerar i hela kroppen? Ungefär så fungerar Sona. Och den stimulerar hela din klitoris – inte bara den yttre delen som du kan se och röra.

Sona som är en sexleksak för klitoris som fungerar genom ljudvågor.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Lelo Sona med 25 % rabatt här (länk till Lyko). Du hittar den med 20 % rabatt här (länk till Meds) och den finns även att köpa här (länk till Åhléns).

Satisfyer Pro 2

Det går helt enkelt inte att prata om klitoris utan att nämna Satisfyer. Den har ett avtagbart munstycke som omsluter klitoris och avger stimulerande tryckvågor som hjälper dig till att komma på nolltid – helt klart ett vinnande koncept! Den uppdaterade versionen av Satisfyer, Satisfyer Pro 2, är dessutom både vattentät och har flera olika hastigheter så att du kan välja den som passar just dig för tillfället.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Satisfyer Pro 2 med 20 % rabatt här (länk till Meds). Den finns även med 25 % rabatt här (länk till Lyko).

Smile Makers – The Firefighter

Blygdläppar är faktiskt superkänsliga och om du stimulerar dem samtidigt som klitoris så förstärks orgasmen. Ett knep som inte alla känner till! Med hjälp av den unika formen på The Fireman stimuleras klitoris och blygdläpparna samtidigt och tar din njutning och orgasm till nya nivåer. Och just det – sa vi att den är tyst?

En hand som håller i en rosa The Fireman som stimulerar klitoris och blygdläppar.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Smile Makers The Firefighter med 20 % rabatt här (länk till butik).

Picobong Honi

Liten och smidig klitorisvibrator som är utrustad med ett snöre i botten vilket gör att den även kan placeras inne i vaginan. Kanske när du står och diskar rent av? Denna budgetvibrator är både tystgående och vattentät och passar därför bra i badkaret eller i duschen.

Picobong Honi i rosa och blått, en minivibrator med snöre likt en tampong.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Picobong Honi här.

Tiani

Söker du kanske istället något att använda tillsammans med din partner? Då kanske Lelos Tiani 3 kan vara något! Vibratorn placeras såväl inuti slidan som ovanpå klitoris och sitter kvar där för att förstärka bådas (allas?) njutning under akten.

I tidningen Expressen korades dessutom Tiani till bäst i test när man gick igenom sexleksaker på par och den håvade in hela 5 av 5 stjärnor i betyg.

Sexleksaken Tiani i lila som används i par.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Du kan läsa mer och köpa Tiani från Lelo här (länk till Apotek Hjärtat).

Läs mer:

Så flyttar du fokus till klitoris – och får fler orgasmer

Så maxar du din orgasm – fyra enkla knep

Sex intressanta saker du inte visste om din klitoris

Studie: Mer än hälften får inte orgasm med sin partner

Här är väckarklockan som väcker dig med en orgasm

Relaterade artiklar
Ställningarna som ökar chanserna för kvinnor att få orgasm
Ny studie visar.
Den här sexleksaken bör du skaffa – baserat på ditt stjärntecken
För maximal njutning!
De 10 mest populära sexleksakerna just nu
Sköna nyheter för både singlar och par!