Annons
 

MQ Urban Worker 2009

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
MQ Urban Worker

Till hösten har MQ valt att förändra sin väldressade kollektion och tagit fram den optimala looken för Business Season 2009. Den största förändringen har skett i passformen där MQ nu också väljer att erbjuda ett mer slimmat och skräddat alternativ.

Annons

– Vi har sökt efter ett mer modernt snitt generellt, säger Fredrik Blank designer på MQs underlinje Bläck. Det gör vi bland annat genom att blanda in höstens accentfärger såsom lila och klarblått men också genom att konsekvent jobba med material som stärker känslan av en modern kvalitet.

– Kollektionen är uppdaterad och signalerar mer attityd. Ett av mina favoritplagg är den rutiga kavajen som tydligt visar hur klassiskt aldrig ska vara tråkigt. Du får bara en chans att göra ett första intryck, säger Emelie Nilsson designer på MQs underlinje
Stockholm.

Kollektionen kommer redan under v. 34 att synas i kampanjen ”Urban Worker” där MQ fortsätter att lyfta fram intressanta personer från den urbana miljön. Denna gång två talangfulla arkitekter; Konrad Krupinski och Therese Malm.

MQ Urban Worker

Av: Frida Bucht