Annons
 

Njutmetoden – så äter Kate Hudson för att hålla sig i form

Kate Hudson är inte bara känd för sin otroligt vältränade kropp med synliga muskler. Hon utstrålar även energi och glädje. Nu avslöjar hon hemligheten bakom välmåendet.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Kate Hudson är en finfin inspirationskälla när det kommer till välmående. Hon ser genuint glad ut och utstrålar en stor positivitet. Hon har till och med skrivit en bok som heter Pretty Happy. Därför väljer vi att lita på henne när det gäller just det här med att må bra.

Annons

Så vad är grejen med hennes till synes hälsosamma och energifyllda liv?

Missa inte! Så håller sig Blake Lively i toppform – 7 enkla knep
The Cinema Society and Land's End host a screening of Open Road Films' 'Mothers Day', New York, America - 28 Apr 2016

I en intervju med livstilsmagasinet Self.com berättar Kate vad hon gör för att känna positiv energi, inifrån och ut. Matvanorna är en del av paketet.

Kate berättar att hon tänker på vad hon stoppar i sig, men är också noga med att inte vara för hård mot sig själv. En vanlig dag äter hon fem mål och undviker för det mesta processad mat. Hennes kost är till största delen vegetarisk.
”Jag har i princip slutat äta kött. Jag minns inte när jag åt en stek senast”, säger hon.

Läs även Kändisarnas bästa skönhetsknep – efter träningen
'Mother's Day' film screening hosted by the Moms Mamarazzi, New York, America - 28 Apr 2016

Frukostenär Kates stora kostutmaning.
”Jag är inte en av dem som vaknar hungrig. När jag har vaknat vill jag dricka kaffe och gärna en grön juice, men alla säger att jag måste äta något också, även om det är något litet. Så det är det svåraste för mig”. Hon berättar dock att hon märker att hon äter mindre under resten av dagen när hon faktiskt lyckas få i sig något på morgonen.

På förmiddagen brukar Kate dricka en proteinshake, till lunch blir det ofta en sallad, sedan ett mellanmål innan middagen.

Läs även Modellerna fick nog av kroppshets – tog egna modebilder
at arrivals for Intrigue at Wynn Las Vegas Grand Opening Night, Intrigue Nightclub at Wynn Las Vegas, Las Vegas, NV April 29, 2016. Photo By: James Atoa/Everett Collection

Trots att Kate tänker en del på vad hon äter, är hon också noga med att njuta av goda saker.
”Om jag vill gå ut och äta på restaurang med fantastisk mat, så gör jag det. Det händer ungefär en gång i veckan. Jag vill unna mig. Ibland vill jag göra saker som inte nödvändigtvis är hälsosamt för mig”, berättar hon.

”Jag gillar att leva mitt liv”, säger Kate. Låter rimligt och bra, säger vi.

Läs mer
Jessica Almenäs nya superpass för synliga muskler
Yoga girls bästa hälsotips är så inspirerande
Så tränar Kim Kardashian för att hålla sig i toppform

Bildkälla IBL

 
Annons