HBO jobbar på en reboot av tv-serien True Blood

HBO jobbar på en reboot av tv-serien True Blood

Vi behöver inte längre sörja att det inte kommer några nya säsonger av True Blood, för nu verkar det som att en reboot av den populära tv-serien planeras. Här är allt vi vet!
10 av serien Friends konstigaste promotionbilder
Slå på ljud

Hallå där alla True Blood-fans, det verkar som att det kan komma en uppföljare till tv-serien. Enligt Varitey har HBO börjat arbeta på en reboot av den populära vampyrserien som vi följt i hela sju säsonger, mellan åren 2008-2014.

Originalserien baseras på Charlaine Harris fantasyböcker The Southern Vampire Mysteries, där vi får följa karaktären Sookie Stackhouse, som kan läsa folks tankar, och vampyrerna Bill Compton och Eric Northman, som både dras till Sookie. I huvudrollerna ser vi Oscarsvinnaren Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer och Debroah Ann Woll, men enligt Variety förväntas (tyvärr!) ingen ur originalcasten medverka i den nya serien.

De står bakom rebooten av True Blood

Manusförfattaren till originalserien är Alan Ball, som nu står som exekutiv producent. Pilotavsnittet skrivs av Roberto Aguirre-Sacasa, som ligger bakom Riverdale och den nya serien om tonårshäxan Sabrina, och Jami O'Brien, som ligger bakom NOS4A2. De båda kommer även att producera serien tillsammans med originalseriens skapare. Den nya serien är däremot fortfarande enbart under utveckling och har alltså inte fått någon officiell beställning på en full säsong ännu.

Vad vi får se i nya True Blood är ännu oklart

Vi väntar med spännaning på att få veta vad vi eventuellt kommer att få se i uppföljaren till True Blood, och när den planeras att dyka upp på HBO – så vi vet när vi kan få sätta tänderna i den.

Foto: TT

LÄS MER:

Tyra Banks bekräftar: Remake av filmen Coyote Ugly är på gång

Nya Vänner-hinten – rykten om en reunion har tagit fart igen

De är klara för nya Gossip girl – allt vi vet om skådespelarna