Brow lift, elsparkcykel, covid-19, padel och dadlar mot mönstrad bakgrund.

Corona säger du? Här är 13 andra pandemier som borde stoppas

Corona, covid-19, pandemin som lamslog en hel värld. Absolut. Men varför är det ingen som pratar om alla andra pandemier som pågår parallellt? Typ padel och brow lift?
Fem vanliga frågor och svar om covid-19
Slå på ljud

2020 har varit ett riktigt pissår, vi hör dig. Men beror det verkligen BARA på covid-19? Hur vet du att det inte är på grund av andra pandemier som svept över världen? Som typ padel eller förbryllande trender som fejkfräknar eller brow lift?

Baaam listar 13 pandemier som har fått alldeles för få alarmerande rubriker i media 2020.


Padel

Padel. Tennis möter strandracket möter glasbur möter min huvudvärk efter alla mellanchefers Instastorys från PadelZenter.

Zlatan var tidig superspridare av padelpandemin när han 2017 byggde nämnda padelhall i Årsta. En timme kostar 520 kronor. Är det rimligt? Jag bara frågar.

Måns Zelmerlöw har på samma sätt bidragit till smittspridningen, och han har dessutom sagt att han ska starta tio nya padelcenter varje år (!). Lås in honom? Nej?

Den epidemi som nyss var så koncentrerad till storstäderna har alltså redan gått och blivit en nationell katastrof (känns det igen?). Och nu har smittan nått Örebro, Västerås, Alingsås och Falkenberg. Kristianstad. Laholm. KUMLA! Ja, nästan alla svenska städer som finns faktiskt.

Det finns idag fler än 1200 banor runtom i Sverige och de ökar lavinartat. År 2016 bokades knappt 5 000 banor landet över och 2019 var den siffran uppe i 550 000.

RING TEGNELL!!

F**king DADLAR I CHOKLADBOLLAR

SLUTA UPP! Nu är det nog! Vill man inte vara onyttig så får man äta tråkigt. Den här masshysterin av nyttiga kladdkakor med avokado och dadlar istället för choklad tar bort all livsgnista jag har kvar 2020.

LÄGG AV! Ring Tegnell NU!

Brow lift

Jag vet, jag vet, förlåt. En rätt stor andel av de som läser det här sitter förmodligen med bryn vars strån aggressivt sträcker sig mot taket och många känner sig eventuellt kränkta nu.

Det var inget. Det är jättefint. Jag lovar.

...Rorinongog Totegognonelolol...

Influencerkollektioner

Vi fattar, influencers behöver också tjäna pengar. Men måste alla göra kollektioner för kläder som ser exakt likadana ut? Måste alla ha ett par mjukisar och en hoodie?

Btw, läs gärna våra artiklar om kollektionerna på sajten: Maja Nilsson Lindelöfs, Kenza Zouiten Subosics, Bianca Ingrossos, Zara Larssons, Therese Lindgrens, Kakan Hermanssons...

"Tegnell, dat you?"

Elsparkcyklar

Hhhhhhhhhhhhhhhhööööööh. Det var världens längsta suck. Jag vet inte. Jag orkar inte ens bli arg längre. De ligger och skräpar överallt och det är sjukt provocerande att behöver ta kostymnissar med portfölj på kickbikes på allvar. Jag vill inte?

Och vad är grejen med killar som skjutsar tjejer? Är killen för snål för att bjuda på en Über? Eller tror han bara inte att du inte klarar av att åka själv, gumman?

Ring Tegnell någon gång då!

Instagramkonton för husdjur

På ett sätt uppskattar jag verkligen att inte tvingas se 20 bilder från varje hundpromenad i mina storys bara för att jag råkar följa matte eller husse på Instagram. Men ska vi verkligen pracka på våra husdjur egna profiler på sociala medier? Inte ens vi mår ju bra av det?

Nej. Ring Tegnell!

WAPchallenge på TikTok

Nä. Nej.:/

Bara ring.

Fejkfräknar och filter

Oroväckande stora ögon, felfri hy och plötsliga fräknar borde förbjudas före förkylda kollektivtrafikanter. Vi ser vad du gör. Inbilla dig inget annat.

Ring Tegnell - bums!

Poddhysterin

Du har roliga samtal med din kompis. Kanon! Det behöver inte betyda att ni ska ha en podd. Alla ska inte ha podd. Men Baaam vill gärna ha en podd! Vad tycker ni att vi ska podda om?

Bjud in Tegnell till valfri kompispodd och hälsa honom det genast!

Armbågshälsningen

Kan vi alla komma överens om att vi bara nickar till varandra istället? Eller vinkar? Eller, hör och häpna, bara säger hej? Corona har trots allt pågått i 239 864 344 dagar och jag har inte en enda gång varit med om att någon har lyckats armbågshälsa med värdigheten i behåll.

Ring inte Tegnell, plz.

Mjukisar + klackskor

Det är en kombination som inte bara är ful (tbh) - den är helt ologisk! Mjukisbyxor - skönt. Klackskor - fruktansvärt obekvämt. Ville man liksom ta ner den livskvalitet man byggde upp genom valet av byxorna? Eller har man Teamsmöten där man bara visar fötter nu för tiden? Jag fattar inte.

Ring Tegnell.

Momfluencers

Visste du att alla (alltså alla) kvinnor födda på 80- och 90-talet som får barn blir sajnade som influencers för Twist and shake? Det visste inte jag heller. Anna, Amanda och Mikaela. Jag tittar på er.

Ring Tegnells mamma!

Kristaller och planeter

"Nej älskling jag kan tyvärr inte ta tvätten för Merkurius är i retrogradering och min spetsametist gick i golvet och blev till grus." Okej, jag ångrade mig. Planeter och kristaller ftw.

Låt Tegnell vara, han har tillräckligt på sitt bord.

Miniväskan och 11 andra sjuka trender från året som gått

Hemmaluggen och 10 andra oanade konsekvenser av pandemin

Youtubern Lucas Simonsson i elscooterolycka: "Var försiktiga"

Bianca Ingrosso i chock efter lanseringen av egna kollektionen: ”Så sjukt”