Annons
 

OnePiece har chans att bli årets julklapp!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
OnePiece kostar från 890 kr och uppåt.

OnePiece kostar från 890 kr och uppåt.

Snart avslöjas det vad som blir Årets Julklapp 2011. Inte sedan 2003 (mössan) har ett mjukt paket vunnit. Enligt spelbolagens odds ligger dock mysplagget OnePiece bra till i år.

Baaam fick ett snack med Thomas Adams, en av märkets tre grundare.

Annons

Hur fick ni idén att skapa OnePiece?

– Vi hade gjort luvtröjor och mjukisbyxor ett tag när vi höll på och fjantade oss en söndag. Vi sydde ihop tröjan med byxorna, samtidigt som min kompis hade dem på sig. Vi var tvungna att klippa upp kläderna fram för att han skulle komma ut. Han såg rätt cool ut när han stod där, så vi satte i ett blixtlås och plötsligt var den född; OnePiece. Det perfekta mysplagget.

Vad är hemligheten bakom er framgång?

– Det finns ingen hemlighet, det är produkten i sig. Folk har så mycket åsikter om den – bra och dåliga – som de delar med alla. Vänner, familj, Facebook, Twitter och YouTube. Men det spelar ingen roll vad du tycker om OnePiece, när du provar en är du såld!

OnePiece delar folk i två läger. Antingen älskar eller hatar man den. Vad har ni att säga till dem som kallar OnePiece för en bebisdräkt för vuxna?

– De har helt rätt, vilket vi och flera tusen med oss älskar. Var spontan, inte för seriös, inte för cool. Var självsäker och bekymmersfri. Jump in och gör oss sällskap! Det kommer alltid att finnas folk som hatar, tills de provar en det vill säga!

Många kändisar gillar era plagg, kan ni nämna några?

– Justin Bieber, Pixie Lott, Sadie Frost, Ronan Keating, One Direction, Natacha Beddingfield, Andy Garcia, Carola, Robyn och många fler.

Skulle ni själva bära OnePiece ute på stan?

– Vi designade den som det ultimata mysplagget, perfekt för bakfulla söndagar. Men OnePiece växte snabbt och fick ett eget liv, och till slut vågade den sig ut från folks hem och ut på gatorna. Varken Henrik, Knut eller jag (Henrik Nörstrud och Knut Gresvig, märkets båda andra grundare) bryr oss om vad andra tycker, vi gör vår egen grej och gillar det. Det är som om någon talar om för dig hur bra en CD är. Gillar du den så gillar DU den.

OnePiece har chans att bli årets julklapp. Vem skulle ni vilja ge en OnePiece till?

– Om vi blir årets julklapp i Sverige kommer vi skicka OnePiece till kung Carl-Gustaf och hela hans familj! God jul!

Tisdagen den 15 november presenteras Årets Julklapp 2011.

[poll id=828]

Thomas Adams är en av grundarna till OnePiece.

Thomas Adams är en av grundarna till OnePiece.

OnePiece USA kostar 1 400 kr.

OnePiece USA kostar 1 400 kr.

Av: Rose-Marie Söderlund