THE NOTEBOOK

12 tecken på att du är tillsammans med ett riktigt kap

Ni bygger er relation på mer än bara passion och hen finns alltid där för dig. Här är 12 tecken på att du är tillsammans med ett riktigt kap!

1. Hen kan hantera dina känslor – oavsett om du är helt lyrisk över överexalterad över ditt nya jobb, om du är på PMS-humör och hatar allt eller om du bara är ledsen och behöver en kram eller en hand att hålla i på en begravning.

2. Ni är både bästa vänner och ett kärlekspar. Oavsett om ni har underbart sex ihop eller skrattar tills ni får ont i magen. Den ultimata kombinationen, med andra ord!

3. Din partner minns småsaker som du har sagt. Kanske ett resmål du drömt om, en glass du tyckte om som barn eller ett klädesplagg du kikade lite extra länge på under en shoppingrunda. Hen håller koll och bryr sig!


Bildkälla

4. Hen vågar göra planer för framtiden med dig. Alltså, inte som vad ni ska göra om en månad, utan att diskutera en resa som ni kanske vill spara ihop till och åka på om tre år. Långsiktiga planer är ett säkert tecken på att du är tillsammans med det ultimata kapet!

Ännu mer läsning:
Fem viktiga saker om vänskap alla tjejer borde ha koll på
Enkla knepet som får ditt förhållande att hålla längre
21 platser du borde uppleva med din bästa vän

5. Hen ljuger inte för dig. Okej, visst, kanske en vit lögn hit och dit inför en födelsedag – men du vet att du alltid får din partners ärliga åsikt och ett ärligt svar, oavsett vad du säger i de flesta sammanhang.

6. Din partner gör dig genuint glad. Inte bara ett tillfälligt lyckorus, utan l-y-c-k-l-ig. Med stort L.


Bildkälla

7. När du klagar över irriterande kompisar eller en störig chef på jobbet lyssnar din partner, och kommer med input. Eller bara lyssnar, ibland, när du behöver prata av dig.

8. Hen säger att hen alltid kommer att finnas där för dig. Och du tvekar inte en sekund på det.

9. Du är alltid prio ett – men världen rasar inte samman när du inte är det. Ett exempel – din partners bästa vän har blivit dumpad och hen måste finnas där för kompisen. Du vet innerst inne att din partner helst hänger med dig, men hen ställer alltid upp för andra också!


Bildkälla

10. Hen är snäll. På riktigt snäll. Oavsett om det gäller dina föräldrar, dig, en hemlös person eller djur så visar hen sitt goda hjärta – och det ska du vara rädd om.

11. Det finns inga gånger din partner inte är stolt över dig. Hen pratar om dig i alla situationer och peppar dig alltid när du gör något bra (eller när det går dåligt också för den delen, då delar ni sorgen istället).

12. Ni är jämställda, och hen respekterar dig och tvärtom. Din partner bryr sig om dina åsikter och skulle aldrig trycka ner dig. Om ert förhållande bygger på en stadig grund med respekt, kärlek och vänskap – då kan vi lova att du har hittat ett riktigt kap!


Bildkälla

Läs även:
Så träffar du en partner (expertens bästa tips!)
25 intima frågor om sex – som du vill ha svar på
Baaams läsare: ”Vi förkverkligade våra sexfantasier”