Onanera tillsammans med din partner – 7 sexiga tips

Onanera tillsammans med din partner – 7 sexiga tips

Ibland kan det vara sexigare att onanera med sin partner än att faktiskt ha sex. Kom varandra närmare med sju sexiga tips.

Läs mer: Guide: Tre enkla steg till fontänorgasm

Var öppen

Tänk tillbaka på alla saker du redan har berättat för din partner, och hur mycket närmare varandra det har fört er. Gör samma sak när det kommer till din sexualietet, och var öppen med hur du onanerar och vad som funkar för dig.

Kör showen på egen hand

Var inte rädd för att ge din partner lite av en show. Stjäl rampljuset och visa hur du gillar det.

Slappna av

A och O för att nå orgasm är att våga slappna av tillsammans med din partner.

Läs mer: 9 spännande sexställningar du inte har testat förut

Dela kunskap

Att njuta av onani på egen hand är en sak, men att våga dela med dig av vad du annars gör själv är en annan. Våga njuta tillsammans och lär ut dina tekniker till din partner. Hen får en bättre förståelse för vad du tycker om och kan applicera det andra gånger ni har sex.

Testa leksaker

Om du har sexleksaker hemma är det hög tid för dig att introducera dem för din partner. Hur gör du när hen inte ser på? Gör samma sak när ni är tillsammans, och låt hen tillfredställa sig samtidigt.

Låt din partner ta över kommandot

När du har visat hur du vill ha det och hur du onanerar på egen hand – låt din partner testa att göra samma sak på dig. Det är en kittlande känsla att lämna över kommandot till någon annan, när du vanligtvis gör det själv.

Våga fortsätta på egen hand

Det är absolut inget fel med att onanera själv, och du behöver aldrig dela med dig av allt med din partner. Fortsätt på egen hand, och teasa din partner om vad du gör via sms eller på telefon – risken är stor att hen kommer över och hjälper dig att avsluta på bästa sätt.

Foto: IBL