Två kvinnor kysser varandra

Få ännu mer intensiva orgasmer med fyra enkla knep

Ibland är de lätta och varar bara i några sekunder, ibland får de dig att tappa helt förståndet. Här är fyra enkla knep för att få helt fantastiska orgasmer.

Läs mer: 9 spännande sexställningar du inte har testat förut

Låt hjärnan göra jobbet

Orgasm handlar inte bara om fysisk beröring – hjärnan är minst lika inblandad. Fantisera om situationer som gör dig kåt, städa bort alla jobbiga vardagstankar (disk och smutstvätt får du tänka på en annan gång) för en stund och kom ihåg att bara fokusera på dig själv.

50-25-10-tekniken

Oavsett om du har sex med en partner eller onanerar så är det här tipset värt att lägga på minnet för att maxa din orgasm. Smek dig (eller låt din partner göra jobbet) så att du är på vippen att komma och avbryt. Låt det gå 50 sekunder och gör om samma sak – så att du nästan kommer – och avbryt. Låt det sedan gå 25 sekunder innan du fortsätter. Avsluta med en paus och låt det gå tio sekunder, sedan är det bara att löpa linan ut.

Läs mer: Jo, det går! Här är 3 enkla steg till fontänorgasm


Lär känna din klitoris

Din klitoris är, precis som allt annat, inte en annan lik. Lär känna hur just du vill bli smekt. Vissa vill ha hårdare beröring, andra vill ha något emellan (till exempel trosor) medan många tycker om att bli stimulerade av en vibrator. Hitta tekniken för att orgasmsäkra varje gång.

Knip, knip, knip

Du kanske tycker att det här är världens mest uttjatade knep men tro oss, det fungerar. Lär känna dina PC-muskler (de som dras ihop när du kniper, som om du skulle försöka låta bli att kissa) och träna upp dem. Knip så fort du får möjlighet och testa att knipa i ett par minuter innan sex (eller varför inte under förspelet?). Se till att andas ordentligt medan du kniper. Fördelen med att knipa är att blodtillförseln ökar, vilket gör det lättare att uppnå orgasm.

Foto: IBL