Annons
 

Sex-mester: Så maxar du sexet i sommar

Vill du ha superhett sex i sommar? Baaam ger dig tipsen som maxar din sex-mester!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Äntligen har vi (förhoppningsvis) lite mer tid och lite mer lust för att göra saker. Som att ha sex. Inte bara förtjänar du en riktigt bra semester i sommar, du är också värd en väldigt bra sex-mester. Alla (utom möjligtvis punkt 6, så vida du inte är jäkligt vig…) går såklart även att göra helt solo.

Annons

1. Svalka med is
Hur löser du bäst lite svalka en het sommardag? Du tar till is! Lägg den på tungan och låt den bli riktigt kall innan du kysser din partner över hela kroppen. Alternativt smeka isbiten på erogena zoner. När isbiten har smält så byter ni.

2. Sex utomhus – men inte inför öppen ridå
På klipporna, på ängen eller i skogen. Det är bara fantasin som sätter gränser. Se till att göra det lite avskilt bara, så inte någon stackars förbipasserande ser er.

Läs innan ni ligger: Så säger lagen om att ha sex utomhus

3. Tältsex
Den perfekta lösningen när man hittar en sommarflört på campingen. Eller när man vill komma bort från alla andra ett tag. Var ska man annars vara liksom? Har ni inte en camping, slå upp ett tält ute i det fria och kör! Why not?

sex
Bildkälla

4. Det superlånga förspelet
Håll ut på sexet – hela dagen. Oavsett om ni är med varandra under dagen eller ej. Skicka sexiga sms, fantisera om vad ni ska göra och vänta in i det sista tills ni släpper till. Så sjukt upphetsande – och förlösande när det äntligen händer.

5. After beach-sex
Hur kittlande är det inte att lägga sig i ett svalt rum efter att ha varit ute och solat hela dagen, så kropparna är sådär glödheta och luktar solvarm hud? Lovely!

6. Glass-sex
Vi älskar glass! I strut, bägare eller… Well, något annat ställe kanske. Typ från någons kropp.

Läs även:
Därför ska du inte ha sex i vattnet i sommar
Boosta ditt sexliv med kreativa snabbisar
Sommarens vanligaste sexproblem (och lösningarna!)