Annons
 

Sheri lanseras med smycke från Yvone Christa

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Sheri-Yvone-Christa

Musik, mode och design integreras på ett nytt och kreativt sätt när den svenska musikexporten Sheri lanserar sitt kommande album med ett smycke från Yvone Christa. Smycket innehåller ett USB-minne med Sheris debutalbum, där även ledmotivet till filmen ”Snabba Cash” – ”U Got Me Good” – ingår.

Annons

Yvone Christas smycken pryder vanligtvis celebriteter som Jennifer AnistonKate Bosworth, Heidi Klum, Izabella Scorupco och Emma Wiklund.

– Jag tycker att det var spännande att få möjlighet att ta fram ett specialdesignat smycke till Sheri, som integrerar USB-minnet i det, eftersom musik och mode alltid influerat varandra. Sheri personifierar även våra smycken som är trendiga men samtidigt tidlösa, samt står för kvalitet och exklusivitet, säger Yvonne Clamf, Grundare och designer på Yvone Christa.

Det limiterade smycket i silver med sötvattenspärlor är handgjort och kommer att säljas exklusivt i Yvone Christas butiker i Stockholm och New York från och med den 13 januari. Det går dock att förbeställa smycket i butikerna inför julen från och med den 16 december.

Pris: 1 495 kr.

(Normalpris för ett liknande smycke: 2 600 kr.)

Halsband med USB-minne designat av Yvone Christa för Sheri.

Av: Rose-Marie Söderlund