khloe kardashian budgettips

Khloé Kardashians bästa budgettips för en fräschare hy

Det cirkulerar en hel del tips och knep för att att få en fräsch hy men nu avslöjar Khloé Kardashian sina absolut bästa sätt - som är nästan helt gratis!

Ansiktsmasker, serum, krämer och oljor. Listan kan göras lång för produkter för att hålla din hy välmående och full av lyster och glow. Men behövs verkligen alla de här krämerna? Enligt Khloé Kardashian ligger hemligheten i det allra enklaste (och billigaste!) alternativen.

På sin app avslöjar realitystjärnan hennes bästa knep för att hålla sin hud ung och fräsch, kolla in knepen här nedanför!

Missa inte:
Billigaste (och bästa!) knepen för att bli av med pormaskar
Så undviker du rakfinnar vid bikinilinjen i sommar
Enkla (och billiga!) knepet som får din rakhyvel att hålla längre

#1: Solskyddsfaktor at all times

Visst, Khloé bor i Los Angeles där solen är närvarande en gnutta mer än här i Norden. På sommaren brukar vi vara duktiga med att använda solskyddsfaktor – men det är inte bara på sommaren som solen skiner.

”Jag använder solkräm varje dag, speciellt på mina händer. Händer är alltid ute i solen, så de åldras mest. Jag har solskyddsfaktor i handskfacket i alla mina bilar så att jag inte glömmer, och när solen ligger på mina händer när jag kör så påminner det mig om att smörja in mera!” säger Khloé.

#2: Söt återfuktning inifrån

Det är ingen hemlighet att det är viktigt att dricka vatten och att det gör en stor skillnad för din hy. Men många tycker att det är svårt att få i sig tillräckligt med vatten, därför har Khloé gjort något åt saken. Hon använder en vattenflaska där du tillsätter frukt.

”Att dricka mycket vatten är ett måste men det blir tråkigt efter ett tag. Men fruktberikat vatten har fördelen med att vara full av smak och innehåller samtidigt väldigt lite kalorier. Det här är ett viktigt verktyg om du försöker gå ner i vikt och bli mer hälsosam. Näringsämnen läcker från frukten direkt ut i vattnet.”

#3: Budgetprodukten gör jobbet

”Jag smörjer in mitt ansikte med olja varje kväll. Jag älskar Bio-Oil och Vitamin E. Allt det här är väldigt billigt och finns att köpa på alla apotek.”

Budgetprodukten som Khloé Kardashian älskar!

Budgetprodukten som Khloé Kardashian älskar!

Läs även:
Så får du bort tuffa foundationfläckar från dina kläder
Så får du sminket att hålla hela dagen (+ produkterna som hjälper!)
Så fuskar du dig till gyllene och fräsch hy i sommar

Foto: IBL, Instagram