Annons
 

Slå på trumman för SOS Barnbyar

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Esprit-Maggie-Peter

Gör som skådespelerskan Maggie Gyllenhaal och hennes make Peter Saarsgard och stötta projektet Esprit BIG BANG för SOS Barnbyar i Indien. Projektet är en helt ny barnby i Mumbai, där 140 övergivna indiska barn får ett hem och fattiga familjer får hjälp att bo där tillsammans istället för att splittras av ekonomiska skäl.

Annons

Det är enkelt; gå in på www.espritbigbang.com och slå på den virtuella trumman mellan den 5-13 november. Efter 3 miljoner slag kommer Esprit skänka 500 000 euro (ca 5 miljoner kronor) till SOS Barnbyar.

Maggie och Peter invigde nyligen SOS Barnbyn Alibaug i Indien, då de också fick träffa alla barn som precis har fått ett nytt hem tack vare Esprit som helt finansierade barnbyn.

Esprit-SOS_opening_India

Maggie berättar som sitt engagemang:

– Trots alla ekonomiska framsteg Indien har haft, kan det vara svårt att acceptera att Indien har världens snabbast växande antal av gatubarn med minst 18 miljoner barn som lever eller arbetar på gatorna i Indiens storstäder. Det är cirka 250 000 bara i Mumbai. Gatubarnen i Mumbai och på andra platser i världen nekas rätten till en familj och rätten till en kärleksfull och trygg uppväxt. Att skydda barns rättigheter är ett globalt ansvar som kräver engagemang från oss alla. Det är ett privilegium för Peter och mig att stödja Esprit och uppmärksamma SOS Barnbyars fantastiska arbete, som under de senaste sextio åren har hjälpt barn världen över att kunna växa upp i en kärleksfull och trygg miljö som bara en familj kan ge.

Esprit-SOS-Maggie-Peter

Esprit-SOS-Peter-Maggie

Esprit-SOS-Alibaug-India

Esprit-SOS-children-Alibaug

Av: Rose-Marie Söderlund