Annons
 

Stilikonen Rosie Huntington-Whiteley: ”Gisele Bündchen var min tonårsidol”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
rosie

Rosie Huntington-Whiteley är veckans stilikon!

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley klär sig gärna i ljusa färger och enkla plagg kombinerade med överraskande detaljer som mönstrade plagg och coola hattar. 25-åriga Rosie gjorde sin första modellplåtning som sextonåring men hon har alltid haft ett stort intresse för mode.

Annons

– Jag var besatt av mode när jag var yngre. Istället för bilder på pojkband dekorerade jag väggarna i mitt flickrum med bilder på fotomodeller och urklipp från modemagasin. Jag var väldigt intresserad av vad som hände bakom kulisserna på plåtningar och hur de kunde skapa en sådan glamour och mystik i bilderna. När jag fyllde 13 önskade jag mig en prenumeration på Vogue. Gisele Bündchen och Kate Moss var mina stora idoler.

rosie2

Nyckelplagg – Hatt: Rosies hatt från Rag & Bone ger ett både coolt och avslappnat intryck till hennes outfit.

rosie3

Nyckelplagg – Solglasögon: Rosie låter solglasögonen från Chanel vara i fokus genom att kombinera dem med tunna och enkla smycken.

rosie4

Nyckelplagg – Kjol: En mönstrad och iögonfallande kjol är fin tillsammans med en enfärgad topp i ett rakt snitt. Solglas från Burberry.

rosie5

Nyckelplagg – Byxor: De här mönstrade byxorna från Isabel Marant passar perfekt ihop med den eleganta blusen från Chloé.

rosie6

Nyckelplagg – Byxor: Rosie skapar en fin kontrast genom att kombinera en ljus topp med ett par mörka skinnbyxor från Current/Elliott.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures