Annons
 

Sveriges första gruppköpsbutik har öppnat i Sturegallerian

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Butiken Together i Sturegallerian.

När tidningarna fylls av svarta rubriker för detaljhandeln testar Sturegallerian i Stockholm ett helt unikt grepp. Den 4 maj öppnade butiken ”Together” som erbjuder rabatt på varor från den exklusiva gallerians olika butiker.

Annons

Det finns idag ett antal sajter för gruppköp som exempelvis CrowdSprout.com vilka erbjuder rabatter utifrån hur många som vill köpa en och samma produkt. Nu tas konceptet för första gången i Sverige ut i fysisk butik, och det under taket på en av Sveriges mest exklusiva handelsplatser – Sturegallerian.

– Konjunkturen till trots går det bra för Sturegallerian. Men vi tror på att vara offensiva och ser detta som ett spännande experiment i att visa på bredden av det utbudet som Sturegallerians 60 butiker erbjuder, säger Pernilla Karvia, centrumchef på Sturegallerian.

Sortimentet kommer att bestå av cirka 30 produkter varje dag och utbudet uppdateras kontinuerligt med nya produkter. Förutom erbjudanden från de olika butikerna kommer det även att finns varor och erbjudanden från Sturebadet och gallerians restauranger.

I butiken finns produkterna utställda och kunden kan här anmäla sitt intresse för en viss vara. Ett SMS-besked skickas sedan med information om hur många som delat intresset och vilken rabatt det blev. Varje erbjudande i butiken ligger uppe under en begränsad period som varierar om antingen 1, 3, 5 eller 7 dagar.

Men för den som vill fynda gäller det att passa på, butiken har bara öppet maj ut!