Annons
Therese Lindgren släpper klädkollektion – se alla bilder
 

Therese Lindgren släpper klädkollektion – se alla bilder

Nu lanserar youtubern och Instagram-profilen Therese Lindgren en exklusiv klädkollektion för Na-kd.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Therese Lindgren har många strängar på sin lyra. Med titlar som Youtube-stjärna, Instagram-profil och författare på cv:t kan hon nu också lägga till designer, då hon släpper sin första klädkollektion i samarbete med Na-kd (reklamlänk via Apprl) i helgen. Therese har själv varit med och tagit fram plaggen (reklamlänk via Apprl) från grunden och är exalterad inför lanseringen.

Annons

– Det ska bli så sjukt kul! Jag har alltid haft en önskan om att designa mina egna kläder, då jag alltid tyckt att det har varit svårt att hitta plagg som passar just min stil. Det har varit så kul att göra plagg som passar mig och mina följare och jag längtar till att få se mina följare bära sina Therese Lindgren-plagg, säger Therese själv om samarbetet (reklamlänk via Apprl) .


Som en hyllning till sina miljontals följare har hon dessutom döpt flera av plaggen efter dem.

Tips! Få 20 procent rabatt på hela Therese Lindgrens kollektion här! (reklamlänk via Apprl)

– Jag hade aldrig varit där jag är idag utan mina otroliga följare, så att kunna hylla dem på det här sättet och göra dem delaktiga i kollektionen känns faktiskt kul, fortsätter hon.

Plaggen släpps exklusivt på Na-kd den 14 maj (reklamlänk via Apprl) och redan nu kan du få 20 procent rabatt genom den här länken (reklamlänk via Apprl) .

Spana in alla plagg från designsamarbetet i bildspelet här nedanför!

38
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Na-kd

 
Annons Laddar nästa artikel…