Annons
 

VIDEO: Dsquared2 S/S 2010, final och backstage

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Dsquared2 S/S 2010.

Tvillingbröderna och designerna Dan & Dean Caten (Dsquared2) bjöd som alltid på en riktigt show här i Milano igår (28/9). Höstens grunge-glamourkollektion utvecklades i den här kollektionen till skogshuggar-chic och blev en naturlig fortsättning på brödernas eklektiska stil till sommaren.

Annons

Kanadickerna bjöd också på en inramning i sann kanadensisk campinganda med träd, ormbunkar, jordgolv, lyxtält och manliga modeller som aktiverade sig i fonden med rakning i en av speglarna eller läsandes tidning.

Bild 7

I kollektionen återfinns strass, nitar, denim (fast nu med galonöverdrag), långklänningar och gärna i kombination med galonparkas. Visualisera arbetskläder/campingkläder i en mix av en glamouröst rockig stil så har du helheten av visningen.

Förra säsongens Starbucks-pappmugg hade bytts ut till en flaska Budweiser. Hornbågade glasögon, truckerkepsar med fiskedrag, lacknitryggsäck modell XXL, skyhöga lackklumpeduns-stiletter och grova strumpor.

Alltid kul, alltid inspirerande, kommersiellt och fullt av energi. Bröderna vågar se mode på sitt sätt och med glimten i ögat, något som har format märket genom åren.

Foto, text och film: Hulda Andersson (se mer i bloggen)

httpv://www.youtube.com/watch?v=gUTEDmK2t5E

httpv://www.youtube.com/watch?v=DOnjPyoOpMQ

Bild 29