Annons
 

Zlatan om sin nya parfym: ”Så vill jag att en kvinna ska dofta”

I slutet av maj lanserar Zlatan sin andra parfym - vilket också är hans första parfym för kvinnor. "Så vill jag att en kvinna ska dofta", förklarar han.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

I höstas lanserade Zlatan Ibrahimović sin första doft, en unisexparfym som efter försäljningsstart hamnade rakt in på dofttoppen. Nu följer Zlatan upp succén med en ny doftserie med två parfymer för både män och kvinnor. De nya parfymerna heter Suprême Pour Homme och Suprême Pour Femme.

Annons

– Suprême är den lediga Zlatan. En avslappnad person som kan njuta lite mer av att göra ingenting. Det är doften av livet och friheten utanför fotbollsplanen, förklarar Zlatan om den nya parfymen i ett pressmeddelande.

Zlatan har själv varit med under hela den kreativa processen och har varit involverad i allt från inspirationsstadiet till färdig produkt. Zlatans parfym för kvinnor beskrivs som en fräsch och feminin, fruktig doft med bergamott, grön mandarin och vårpion i en härlig blandning.

zlatan parfym for kvinnor

Zlatan har själv varit med i den kreativa processen att ta fram en parfym för kvinnor.

– Så här vill jag att en kvinna ska dofta. Det har varit viktigt för mig att känslan skulle bli helt rätt. Suprême är en doft som gör intryck och som man minns. Det gillar jag, förklarar han vidare.

Precis som den första parfymen är resultatet ett samarbete mellan Zlatan och parfymören Olivier Pescheux. Flaskan är inspirerad av Zlatan själv och den pryds av ett sigill med två av hans favorittatueringar. Herrparfymen går i svart och silver och damdoften har guld och vit som signum.

– Självklart ska tjejerna ha guldet, det bästa. De kommer alltid först, fortsätter Zlatan.

Parfymen finns i butik från och med den 25 maj och kommer att kosta från 529 kronor.

Läs även:
18 gånger Zlatan har bevisat att han är kung
Zlatan, Avicii och Zara Larsson i kampanj mot rasism
Så får du din parfym att dofta hela dagen

Foto: IBL/Francois Villevieille: un_elephant_en_photo_