sommarsex

SOLO-läsarna avslöjar allt: "Sommarsexet vi aldrig glömmer"

Det är under de korta sommarmånaderna som vi oftast har sexet vi aldrig glömmer – oavsett om det är bökigt och pinsamt, eller lika romantiskt som i en film.

Missa absolut inte:
Därför ska du inte ha sex i vattnet i sommar
Guide: Allt du behöver veta om analsex
Så säger lagen om att ha sex utomhus

#1: Kompisens span

”För några somrar sedan hamnade jag på en efterfest där jag träffade en kille som jag visste att min kompis, som inte var där, gillade. Tyvärr infann sig stundens hetta och efter ett tag hade vi bestämt oss för att ligga med varandra. Lägenheten var för liten så vi låg på innergården, (förhoppningsvis) gömda inuti en berså. Bakisångesten var inte nådig dagen efter.”
Johanna, 28

#2: Brännässlor i rumpan

”Inför förra sommaren hade jag och min partner pratat om att vi måste ha sex utomhus. Sommaren gick och det blev aldrig riktigt läge, så när vi i slutet av augusti var på Skansen kände vi att det var nu eller aldrig. Till slut hittade vi en plats bakom en liten stuga. Vi smög in bakom den och började vår snabbis. Ganska snabbt brände hon sig på rumpan av ett gäng brännässlor och vi försökte byta position, men brännässlorna runtomkring gjorde utrymmet begränsat. Den sexuella spänningen försvann helt. Det idylliska ”i symbios med naturen”-sexet där man rullar runt i gräset och typ tar varandra mot ett träd får ske den här sommaren istället!”
Konrad, 25

”Plötsligt satt vi där i ett av biktbåsen, bakom ett kort skynke som inte ens täckte hälften av kroppen och hade sex.”

#3: Könssjukdom i ögat

”Jag bodde i en studentstad för några år sedan och som i så många andra studentstäder florerade könssjukdomar även där jag pluggade. När jag och en tjej hade sex efter en sen krogkväll och jag fick ett extremt svidande öga kopplade jag ändå inte ihop ett plus ett. Det var inte förrän efter veckor av att inte kunna vara ute i solen på grund av det inflammerade ögat, som läkarna förstod att jag hade fått klamydia. I ögat, av att gå ner på henne. Det är definitivt mitt värsta sommarminne, men en rolig historia.”
Kim, 24

#4: Uppenbart husvagnsgnissel

”När jag var tillsammans med en kille från Norrland hälsade jag på hans familj i deras sommarstuga en sommar. För att jag och killen skulle få lite privacy hade vi blivit fått bo i husvagnen som stod på gården, nära dasset som alla använde. Av någon anledning gnisslade den där husvagnen typ så fort man rörde sig, så vi gav tidigt upp att försöka ha sex i smyg och bara körde. Lätt att alla familjemedlemmar till slut hade hört oss när de skulle gå på toa, för det var alltid väldigt stelt vid frukosten…”
Sofia, 26

#5: Årets första dopp

”Det var juni, jag var nybliven singel och älskade livet extra mycket när en het Ron Weasley-kopia dök upp på klubben jag var på. Tog mod till mig och föreslog att vi skulle gå och ta årets första dopp ihop, vilket han var på. Vi började hångla och som smått ligga där på bryggan, men han bodde i närheten och efteråt kunde vi värma oss i hans säng. Det är mitt bästa raggningstips på sommaren, och har fungerat varje gång sen dess!”
Rosanna, 27

sommarsex

Bökigt, pinsamt eller romantiskt? Sex på sommaren är glömmer man aldrig.

#6: Bröllop i festivaltältet

”Jag hade inte legat på aslänge. Så var jag på Roskildefestivalen och träffade en snygg person, men eftersom det hade gått så lång tid ville jag inte bara kasta mig in i tältet. Då ordnade vi istället ett ”bröllop”, med bröllopsklänning i toapapper och ringar av maskrosor. Vittnen var på plats, och vigselförrättare. Sen hade vi sex och gick på en mysig spelning som smekmånad!”
Fia, 29

#7: Hetingen på sommarjobbet

”En sommar jobbade jag på en strandrestaurang på en semesterort, och det fanns en snygg kille som också jobbade där. En kväll när jag och killen hade sms:at lite om något jobbrelaterat, kände jag att jag inte orkade ligga hemma längre, så jag smet ut och gick till huset där jag chansade på att han bodde. Jag smög omkring runt huset i mörkret tills jag hittade ett tänt fönster, chansade och knackade på. Det var hans fönster! Han blev helt chockad och klättrade ut, sen hade vi sex på en brygga. Jag fortsatte träffa honom resten av sommaren, jag var typ 15-16 år och han var väl 19-20, så det var extra kul. Jag lärde mig mycket om mig själv och min kropp och hur mycket jag vågar!”
Freddi, 25

”Jag hade inte lyckats skaka ordentligt efter kissandet!”

#8: Kiss längs benet

”Min förra kille och jag hade sex på en ödslig äng på Gotland. Allt var väldigt fint tills jag behövde kissa. Jag tvingade honom att titta bort, försökte skaka av mig eventuella droppar eftersom det inte fanns något att torka sig med, och vi fortsatte att ligga. Då kände jag att det var någonting som rann längs mitt ena ben. Han hade sina ben mellan mina och kände det därför också – jag hade inte lyckats skaka ordentligt efter kissandet! Men ingen sa något och vi fortsatte som om inget hade hänt. Kanske trodde han bara att jag var väldigt kåt.”
Ylva, 21

#9: Oralsex i baksätet

”Mitt ex gick ner på mig i baksätet av en bil medan hans syrra körde oss upp till deras landställe en sommar. Jag låtsades sova. Vet fortfarande inte om syrran märkte något, men hon sa gång att det luktade lite konstigt i bilen.”
Lina, 25

sommarsex

Kärleken spirar på sommaren, det är sedan gammalt!

#10: Den mjuka portugisen

”En sommarkväll på en klubb i Lissabon började jag snacka med en het, hårig, tatuerad portugis. Han kunde knappt någon engelska utan pratade mest sexig portugisiska med mig, men inte mig emot! Under hela taxiresan hem till honom viskade han hur vacker och sexig jag var. Sen hade vi så bra sex och han propsade på att inte ha det helt släckt i rummet för att han ville se mig och jag kände mig fett uppskattad och snygg i sängen. Dagen efter frågade han om vi kunde ses igen så vi kunde åka på utflykt med hans Harley Davidson. Jag hörde aldrig av mig, ville nog mest behålla honom som ett sexigt och boostande minne.”
Amanda, 24

#11: Sex i gränden

”Jag träffade en ganska pretentiös kille på en klubb, men ville ligga med honom ändå. Vi började ta på varandra redan på vägen hem. Till slut stannade vi till i en gränd vid ett litet torg, och trots att solen hade gått upp så gick jag ner på honom där och då. Det hela kändes väldigt italienskt och filmiskt. Vi sågs aldrig igen, men jag kommer aldrig att glömma mitt mest pretentiösa ligg.”
Emelie, 22

#12: Parksex mitt på dagen

”Jag och min flickvän skulle gå på vår första riktiga dejt, efter att ha dragit hem tillsammans från krogen vid några tillfällen. Vi hade fixat en romantisk picknick i en populär park och skulle typ prata och lära känna varandra. Men inom en halvtimme så låg vi såklart igen – bakom en alldeles för liten buske, mitt på dagen. Vi hann precis bli klara innan en barnfamilj promenerade förbi. Fem år senare är vi fortfarande ihop!”
Frida, 27

”Trots att solen hade gått upp så gick jag ner på honom där och då.”

#13: Sex i biktbåset

”Förra sommaren hade vi en AW med jobbet och jag och min kollega hade bestämt oss för att gå all in (läs: bli fulla). Vi drack rosévin och gav oss ut i sommarnatten, till ett stort uteställe med flera olika rum. I ett rum kan man spela pingis, ett annat kan man fota sig i och ett tredje, lite mer avskilt rum som kallas för kyrkan finns det två fotobås bredvid varandra där man kan ”bikta sig”. Just den här kvällen var det ganska dött och uterummet med biktbås var helt tomt. Vi drack öl, dansade och började prata med ett killgäng. Plötsligt var jag ensam med det här killgänget och en av dem började flirta rejält med mig.  Vi började hångla och han frågade om jag ville gå till det här uterummet som kallas för ”kyrkan”. Jag är inte den som har one night stands, men det ena ledde till det andra och plötsligt satt vi där i ett av biktbåsen, bakom ett kort skynke som inte ens täckte hälften av kroppen och hade sex. Det kändes lite extra spännande eftersom vi gjorde det i ett biktbås och vem som helst kunde gå förbi och se oss. Jag tror dessutom att han kom på väggen i det där båset. Mysigt för den som biktade sig efter oss…”
Karoline, 24

#14: Den kända musikern

”En dimmig natt på festival fick jag syn på en av festivalens musiker som jag var kär i på avstånd. Jag tänkte – nu eller aldrig, tog tag i hans axel och stammade fram ”Jag gillar dig, du är jävligt… Läcker” och efter en liten stund hamnade vi på hans hotellrum. Det är fortfarande bland det bästa sexet jag haft och jag fattar fortfarande inte hur jag lyckades komma i säng med en sådan lökig raggningsfras. Det var extra härligt att komma tillbaka till mina kompisar dagen efter, för det hade regnat hela natten och jag hade fått duscha med varmt vatten och äta hotellfrukost.”
Nancy, 25

#15: Ravioli överallt

”Jag hade precis gått ut grundskolan och var på min första festival. Där stötte jag ihop med en kille jag aldrig hade träffat men chattat med på nätet. Vi hängde hela festivalen men vågade inte vara fysiska med varandra förrän sista dagen. Jag blev inbjuden till killens tält där vi hånglade så vilt att vi spillde ut en hel trelitersburk med ravioli. Trots den ganska fina stunden kunde jag inte äta ravioli på flera år.”
Adam, 26

Läs även:
Sexmester: Så maxar du sexet i sommar
Så lyckas du med sommarflörten (och får den att hållas!)
21 galna platser du borde ha sex på minst en gång i livet

Av: Filippa Rosenberg
Foto: Thinkstock